Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
LHV
Nieuwsflits Huisartsenkring Midden-Nederland
 
14 maart 2019
Gezocht: Twee Kringbestuursleden Midden-Nederland
Ben je toe aan groei en uitdaging? Wil je invloed hebben op je vak nu en in de toekomst? Dan is dit je kans.

Wij zoeken twee huisartsen voor het Kringbestuur Midden-Nederland. Kandidaten moeten lid zijn van de LHV Kring Midden-Nederland, zijn praktiserend huisarts (praktijkhouder, waarnemer, HID, HIDHA) in het werkgebied van de Kring en passen in bijgevoegd LHV bestuursprofiel.

Van kandidaten verwachten wij dat zij de kansen voor huisartsen en de Kring herkennen en oppakken, en tevens de missie en het beleid op een enthousiaste, motiverende en inspirerende wijze uitdragen. 
 
Kandidaten nodigen wij uit te reageren die aan het volgende voldoen:
  • strategisch denkers zijn;
  • bestuurlijke ervaring en affiniteit met besturen hebben;
  • beschikken over het vermogen tot hebben van overzicht, en vooruit – en buiten normale kaders denken.

Het Kringbestuur vergadert op dinsdagen. Overleggen binnen de Kring en overleggen met stakeholders worden zoveel mogelijk op dinsdagen gepland. Kringbestuursleden ontvangen een vaste vacatievergoeding, gebaseerd op gemiddeld 8 uren per week gedurende 52 weken en een vacatievergoeding van € 88,08 per uur. Naast een vacatievergoeding worden reiskosten vergoed. Het Kringbestuur wordt ondersteund door het LHV regiobureau Midden-Nederland.

Ben je geïnteresseerd, en ben je de leider, ambassadeur, verbinder en netwerker die we zoeken? Of heb je de potentie en ambitie om dat te worden? Mail dan uiterlijk 1 april 2019 je motivatie met CV aan secretariaatmn@lhv.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 en 18 april in Utrecht.

Heb je vragen? Berthon Rikken, interim-voorzitter of Francine Willemse, regio coördinator Midden-Nederland beantwoorden graag je vragen. Je kunt Berthon of Francine bereiken via secretariaatmn@lhv.nl of 085-0480045.

LHV-Huisartsenkring Midden-Nederland
085 - 04 80 045  |  huisartsenkringmiddennederland@lhv.nl  |  middennederland.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: 0067, u ontvangt deze email op j.veenstra@lhv.nl