Informatie LHV-huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden
  -  Bekijk online
LHV
Nieuwsflits Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
 
9 november 2021
Terugkijken webinar POH-S rekentool Zilveren Kruis en inkomstenvergelijker

Beste collega,

In oktober heeft het overlegteam huisartsen (OTH) vier goedbezochte online bijeenkomsten georganiseerd om toe te lichten waar je aan moet denken bij het invullen van de rekentools POH-S van Zilveren Kruis (ZK).
 
Via deze link kan je het webinar terugkijken. De getoonde presentaties rekentool POH -S 2022 en inkomstenvergelijker POH – S 2022 zijn toegevoegd.
 
Voorafgaand aan deze webinars stuurden we jullie de LHV handleiding voor het invullen van de ZK POH-S rekentools en de inkomstenvergelijker via onze Kringnieuwsflits van 14 oktober 2021


Binnenkort ontvangen jullie de aangekondigde ledenraadpleging. Hiermee halen we jullie mening op over het bereikte resultaat van onze gesprekken met ZK als input voor de vervolggesprekken in 2022. Daarin zijn vragen opgenomen over het verwachte effect van de gewijzigde POH-S financiering voor jouw praktijk. We raden je daarom aan om de uitkomst van de ingevulde inkomstenvergelijker POH-S te bewaren!

Met vriendelijke groet, mede namens het OTH,

Mark Pul, voorzitter 
LHV-huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal

LHV-Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
085 - 048 01 01  |  huisartsenkringzfv@lhv.nl  |  zfv.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: 0046, u ontvangt deze email op h.vd.ploeg@lhv.nl