Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
LHV
Nieuwsbrief Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal 
 
26 september 2017
Wees erbij op HAweb!

Beste collega,

We willen heel graag meer met u in gesprek. Laagdrempelig. Op het moment dat het u past. Over onderwerpen die u raken of over vragen die er voor u als huisarts toe doen. Daarom hebben we de nieuwe, besloten HAweb-groep Zwolle-Flevo-Vechtdal in het leven geroepen. Een forum waar we als collega’s in de regio volop met elkaar kunnen sparren, informatie kunnen delen en waar u de ruimte heeft uw vraag te stellen, uw zorgen of uw mening te delen. Op elk moment van de dag.

U bent automatisch aangemeld
U hoeft zich niet voor de nieuwe groep aan te melden – alle kringleden zijn automatisch als groepslid toegevoegd. Het enige wat u hoeft te doen, is klikken op de link onder aan dit bericht. De eerste boeiende stelling voor discussie is geplaatst en betreft … Klik snel op de link onderaan! 

Wat vindt u in de groep?

  • Regelmatig (1 à 2x per maand) vanuit het kringbestuur een actueel onderwerp/stelling uit de huisartsenzorg als discussiepunt voor interactie met het bestuur en collega’s;
  • De mogelijkheid zelf een discussie te starten of te laten weten wat u blij of boos maakt, wat u opvalt, waar u tegenaan loopt;
  • De vergaderkalender en vergaderstukken voor bijvoorbeeld de algemene ledenvergadering van de kring;
  • Een archief met belangrijke naslagdocumenten.


Ook handig!
Als u zich via HAweb aanmeldt voor de algemene ledenvergadering, wordt de aanmelding automatisch verwerkt en wordt de vergadering meteen in uw digitale agenda geplaatst.

FAQ 

  • Loopt mijn mailbox straks vol met berichten, telkens wanneer iemand iets plaatst of reageert binnen de HAweb-groep?
    Nee, u kunt ervoor kiezen om deze meldingen uit te schakelen voor de groep of voor onderdelen daarvan. Of u kunt er juist voor kiezen om voor een bepaalde discussie wel de meldingen te ontvangen – u heeft zelf de controle over uw mailbox!

  • Verdwijnt nu de nieuwsbrief van de kring?
    Nee, de nieuwsbrief blijft bestaan zoals u die kent. U ontvangt deze per mail zoals u dat van ons gewend bent en zoals velen van u hebben aangegeven dat graag te willen. Wel zullen we in de nieuwsbrieven links opnemen naar relevante items op HAweb. De nieuwsbrieven worden ook in de HAweb-groep geplaatst.

Laat het ons vooral weten als u zaken mist of suggesties heeft voor verbetering. Tot ziens op HAweb, in de nieuwe groep Zwolle-Flevo-Vechtdal!

Hartelijke groet,

Edward Knol,
secretaris kringbestuur Zwolle/Flevo/Vechtdal

 
LHV-Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
038 - 46 01 251  |  huisartsenkringzfv@lhv.nl  |  zfv.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: 0046, u ontvangt deze email op h.vd.ploeg@lhv.nl