Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
Nieuwsflits wagro Zwolle/Flevo/Vechtdal
 
12 september 2019
Beste collega's,
We willen heel graag meer met jullie in gesprek. Laagdrempelig. Op het moment dat het jullie past. Over onderwerpen die er voor ons als huisarts toe doen. Daarom hebben we de nieuwe, besloten HAweb-groep ‘waarnemers Zwolle-Flevo-Vechtdal’ gestart. Een forum waar we als collega’s in de regio volop met elkaar kunnen sparren, informatie kunnen delen, nascholingen aan te kondigen en waar er ruimte is om vragen te stellen, je zorgen of je mening te delen. Op elk moment van de dag. 

Toegang krijgen tot de groep
Wil je toegang tot deze groep? Ga in HAweb naar ‘alle groepen’, zoek de groep ‘waarnemers Zwolle-Flevo-Vechtdal’ en klik rechts op de button ‘toegang vragen’. 
 
Wat vind je in de groep?
- De mogelijkheid een discussie te starten of te laten weten wat je blij of boos maakt, wat je opvalt, waar je tegenaan loopt;
- Data voor nascholingen en informatie hierover;
- We zullen in de loop van de tijd de HAweb groep verder uitbreiden. 

FAQ  
- Loopt mijn mailbox straks vol met berichten, telkens wanneer iemand iets plaatst of reageert binnen de HAweb-groep?
Nee, je kunt ervoor kiezen om deze meldingen uit te schakelen voor de groep of voor onderdelen daarvan. Of je kunt er juist voor kiezen om voor een bepaalde discussie wel de meldingen te ontvangen – je hebt zelf de controle over je mailbox!
- Ontvang je informatie over wagro nascholingen alleen via HAweb? 
Nee, de uitnodiging voor wagro nascholingen en/of bijeenkomsten ontvang je via mail. Deze informatie wordt ook geplaatst op HAweb. 
- Kan ik me ook afmelden voor deze HAweb groep?
Uiteraard kun jij je afmelden voor deze groep. Onder het logo van de groep kun je klikken op ‘groep verlaten’. Wil jij je op een later moment weer aanmelden, kan dit door contact met ons op te nemen per mail (wagrozfv@lhv.nl).  

Laat het ons vooral weten als je zaken mist of suggesties hebt voor verbetering. Tot ziens op HAweb in de nieuwe groep waarnemers Zwolle-Flevo-Vechtdal! 

Hartelijke groet,
Wagro Zwolle/Flevo/Vechtdal

Inge Groot, voorzitter
Wagro Zwolle/Flevo/Vechtdal
038 - 46 01 251  |  wagrozwolleflevoland@lhv.nl  |  zfv.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: 0046, u ontvangt deze email op h.vd.ploeg@lhv.nl