Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
LHV

Uitnodiging | WDA nascholing Palliatieve zorg & euthanasie op
18 februari 2020

 
24 januari 2020
Beste assistente,
    

Wegens succes herhaald!

Steeds meer patiënten met een terminale ziekte worden thuis verzorgd. De huisarts heeft hierbij een intensieve begeleidende rol. Als doktersassistente heb je contact met de patiënt, partner en familie van de patiënt. Zou jij het daarom ook fijn vinden om meer te weten over palliatieve zorg & euthanasie? Hoe kan ik als doktersassistente de huisarts ondersteunen? Welke rol heb je als doktersassistente? Wil je antwoord op deze vragen schrijf je dan snel in (Let op! Deze scholing is een herhaling van de scholing van 30 januari 2020)

Tijdens deze nascholing palliatieve zorg & euthanasie zijn Mijke Pelkman (huisarts in Nijmegen) en Wilma van Dinther (verpleegkundig specialist palliatieve zorg) de sprekers op deze avond. Heb je vragen vanuit de praktijk, neem deze dan mee! 
    

Datum en tijd
Dinsdag 18 februari 2020
Ontvangst 19:15 uur | Scholing 19.30 – 21.30 uur 

Locatie
Van der Valk Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431 NH Cuijk
   
Kosten            
€ 40
Inschrijven      Klik hier om in te schrijven. Deze scholing is een herhaling van 30 januari 2020. Let op! Bij inschrijven de gehele inschrijfprocedure (inschrijven én de betaalprocedure) in één keer afronden, anders is de inschrijving NIET gelukt.


De WDA is op zoek naar nieuwe leden 
Heb je interesse om de WDA commissie te komen versterken? Stuur dan een mail naar wdh@huisartsenkringnijmegen.nl dan nemen we contact met je op. 

Vriendelijke groeten,
Namens de WDA Nijmegen e.o.
Hennie Romeijn.

     
LHV-Huisartsenkring Nijmegen e.o.
024 - 64 56 088   |  secretariaat@huisartsenkringnijmegen.nl  |  nijmegen.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: onbekend, u ontvangt deze email op j.verstegen@huisartsenkringnijmegen.nl
...