Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
LHV
Nieuwsbrief Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
 
6 februari 2020
Geld ASF blijft op de plank liggen: maak gebruik van het uurgesprek!
Het Achterstandsfonds Zwolle/Flevo/Vechtdal heeft in 2019 een budget beschikbaar gesteld voor een vergoeding van een gesprek van een uur tussen een huisarts en een patiënt wonend op een erkende achterstandspostcode. Omdat de bodem van het budget nog lang niet in zicht is, wordt het project in 2020 voortgezet. Alle huisartsenpraktijken die onder het fonds vallen, kunnen een vergoeding aanvragen.
Lees verder »
Achterstandsfonds biedt kosteloos geaccrediteerde training van Pharos aan
Hoe motiveert u de patiënt om gegeven adviezen op te volgen? Hoe stelt u gezamenlijk doelen en kunt u de patiënt begeleiden tot betere zelfzorg? Het Achterstandsfonds biedt dit voorjaar op vier locaties kosteloos de geaccrediteerde Pharos-training ‘Zorg in eigen hand: coachende vaardigheden bij laaggeletterden met een chronische aandoening’ aan voor huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen. Meld u snel aan, want vol is vol.
Lees verder »
Gesprekken met Zilveren Kruis over contract 2021 zijn gestart
Begin vorige week vond het eerste gesprek van het 7 LHV-kringen overlegteam met Zilveren Kruis plaats, samen met InEen. Samen met de zes andere LHV-kringen waar Zilveren Kruis de preferente zorgverzekeraar is, vertegenwoordigt onze kring Zwolle/Flevo/Vechtdal in deze gesprekken de huisartsen.
Lees verder »
Mis ‘m niet: de zomer-bbq (met starters-stoppersbijeenkomst) op 25 juni
Heerlijke hapjes en drankjes, informeel netwerken, én een inspirerende starter-stopperbijeenkomst: allemaal op donderdag 25 juni a.s. vanaf 17.30 uur in Grand café Milligers (aan de Milligerplas) in Zwolle. Bent u niet geïnteresseerd in de starter-stopperbijeenkomst? Kom dan alleen naar de bbq (vanaf ongeveer 19.00 uur) en praat gezellig bij met collega’s in de regio. Save the date!
Kom naar de LHV Huisartsendag en ontmoet uw kringbestuur
Op zaterdag 18 april 2020 organiseert de LHV een nieuw evenement: de LHV Huisartsendag. De LHV biedt een dagvullend programma vol inspiratie, interactie en innovatie. Naast workshops en andere sessies die u kunt volgen, is er ook veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Ook met uw kringbestuur. Zien we u daar?
Lees verder »
Lorum ipsum
Agenda
05 FEB 2020  
Wagrobijeenkomst 'Herregistratie' Zwolle
19 MRT 2020  
Motiverende gespreksvoering voor leidinggevenden Zwolle
24 MRT 2020  
Alles over declareren Zwolle
LHV-Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
038 - 46 01 251  |  huisartsenkringzfv@lhv.nl  |  zfv.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: 0046, u ontvangt deze email op h.vd.ploeg@lhv.nl