Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
LHV
Nieuwsbrief Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
 
18 februari 2021
Vaccinaties huisartsen: plots was het zover
Na eerdere berichten over het wel en vervolgens toch weer niet met voorrang vaccineren van huisartsen, kwam maandagavond 18 januari het verlossende bericht dat ook huisartsen alsnog op zeer korte termijn met voorrang zouden worden gevaccineerd. Dit na een stevige lobby vanuit de LHV. Aan de LHV en het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) het verzoek dit samen op te pakken en zo snel mogelijk te organiseren.
Lees verder »
Crisisteam Medrie-regio
Vanaf het moment dat begin 2020 duidelijk werd dat er een pandemie op handen was, werd, conform de plannen beschreven in het HaROP (huisartsen-rampenopvangplan), het crisisteam actief voor de regio van Medrie/LHV-kring Zwolle/Flevo/Vechtdal. Naast de leden van het crisisteam zoals beschreven in het HaROP, schoof ook LHV-kringbestuurder Jaap-Ronald Blom vrijwel direct aan. Een terugblik.
Lees verder »
Contributie 2021 LHV-Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
Tijdens de algemene ledenvergaderingen op 2 november (regio Vechtdal), 3 november (regio Zwolle) en 17 november (regio Flevo) vorig jaar is de kringcontributie voor 2021 vastgesteld.
Lees verder »
Aanbod LHV Bestuursacademie
Besturen is belangrijk, en kennis hebben van besturen is voor alle huisartsen interessant. Daarom is besloten ook huisartsen die geen bestuurder zijn, toegang te geven tot een belangrijk deel van de scholingen van de LHV Bestuursacademie.
Lees verder »
Even voorstellen: Jan Willem Wennemars
Ontzettend leuk dat ik kandidaat ben als nieuw bestuurslid van het LHV-kringbestuur Zwolle/Flevo/Vechtdal. Onder voorbehoud van benoeming zal ik Astrid Janssen Holleboom opvolgen en de regio Vechtdal vertegenwoordigen in het bestuur.
Lees verder »
Agenda-alert: ALV (online) 6 april a.s.
De volgende (online) ALV staat gepland op dinsdag 6 april a.s. van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Noteert u ’m alvast? Genoeg te bespreken met elkaar, heel graag tot dan!
Digitale werkconferentie: ‘Dokteren in tijden van corona’
KNMG-District Flevoland-Zwolle nodigt u van harte uit deel te nemen aan een van de werkconferenties ‘Dokteren in tijden van corona’ van KNMG-District Flevoland-Zwolle en Optimale Zorg-Dappere Dokters op dinsdag 30 maart (focus Flevoland) en donderdag 1 april (focus regio Zwolle).
Lees verder »
Agenda
23 FEB 2021  
Omgaan met online kritiek - NIEUW Online-training
09 MRT 2021  
Effectief online vergaderen Online-training
16 MRT 2021  
Overtuigen en beïnvloeden voor huisartsen en bestuurders Utrecht
07 APR 2021  
Lean coach Utrecht
12 APR 2021  
Gesprekstechnieken bij beeldbellen (online) Online-training
 
 
LHV-Huisartsenkring Zwolle/Flevo/Vechtdal
085 - 048 01 01  |  huisartsenkringzfv@lhv.nl  |  zfv.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: 0046, u ontvangt deze email op h.vd.ploeg@lhv.nl
...